Sporthal Duineneind ligt in de straat met naam Duineneind, op ca. 500 m. van de Markt van Kasterlee. Bij het binnenrijden van het centrum van Kasterlee zal u grote wegwijzers zien met het opschrift ""Dua/Triathlon"". Volg deze en U bereikt automatisch de atletenparking voor de sporthal.

Vanuit Antwerpen / Eindhoven :

Neem de snelweg E34 en verlaat deze aan de afrit nr.24 (Turnhout centrum / Kasterlee). Volg dan de express-weg N19 richting Kasterlee (9 km). Pas op voor de onbemande camera's !

Vanuit Hasselt :

Neem de snelweg E313 en verlaat deze ter hoogte van de afslag 23 of 24 (Geel). Volg richting Geel. Net voor U Geel bereikt, neemt U de ringlaan (R14) en volg richting Turnhout/Kasterlee (N19). Ook op de ringlaan staan talrijke flitspalen.

Vanuit Brussel :

Hier zijn er 2 mogelijke opties: * Neem de snelweg E19 en rij via Mechelen naar Antwerpen. Vanuit Antwerpen volgt U de E34 richting Eindhoven Turnhout. * Rij via de E40 naar Leuven. In Leuven neemt U de E314 en verlaat deze ter hoogte van Aarschot / afrit 22. Rij dan via Westerlo naar Geel en zo verder naar Kasterlee.